Banff, Vancouver, Wildlife, Wilde Rivieren, Beren, Kolibri’s, Dinousaurus, Bever, Coyote, Koud, IJs, Sneeuw, Meren, Indrukwekkende Bomen, Watervliegtuig, Camper,  Jasper, Vancouver Island, Bizons, Kano…

Steekwoorden van onze reis naar Canada, lees erover in ons reisverslag. Dit reisverslag was de primeur, het eerste reisverslag dat we hebben bijgehouden.  Helaas was het verslag sinds 2012 niet meer online omdat Mobile Me ophield te bestaan. Verslag stond nog wel op mijn laptop…en nu ook weer online!

Wat hebben we genoten van het prachtige landschap en wildlife van Canada. Er waren veel beren op de weg….nee niet figuurlijk maar  letterlijk beren op de weg! Aan het begin van de reis waren benieuwd of we wel beren zouden zien tijdens de reis, no worries het was een waar berenparadijs. Bears right, bears left bears straight ahead…bears every where.

Dit was de eerste reis die we via Travelhome hebben geboekt. Travelhome is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in campervakanties.  De vlucht, 1e en laatste hotelovernachtingen en de camper via hen geboekt.

De camper werd een camper van 30 ft (9,30 m) van Cruise Canada, een benzineslurper zo IMG_5182bleek tijdens de reis.  Deze camper was goedkoper om te boeken dan de kleinere variant maar uiteindelijk, met al die extra benzine, misschien wel duurder.  De campers van Cruise Canada zijn vrij basic en de vloot wordt niet elk jaar vernieuwd, service van het bedrijf is ook minder maar….het is ons prima bevallen! Wie heeft er een tv nodig in de camper tijdens zo prachtige reis. Hij heeft ons prima van A naar R gebracht (zie de reisroute hieronder)

Schermafbeelding 2014-02-23 om 17.34.36

Reisverslag

Foto’s

——————————————————————–

“Let’s just go and not come back for awhile”