USA144

Met de camper door west USA PART II

USA here we come again!

Nog zoveel dat we niet gezien hebben tijdens ons reis eind vorig jaar, daar waren de afstanden te groot en onze vakantie te kort voor We nemen het er nu maar goed van…we blijven 1 maand weg!  De hele maand mei zijn wij aan het rondtoeren in de USA.

Ook deze reis hebben we geboekt via Travelhome.

 

REISSCHEMA KORTE IMPRESSIE

30 april vliegen we rechtstreeks met de KLM naar San Francisco. Daar komen we aan het eind van de ochtend aan, hebben we een midddagje om San Francisco al een beetje te ontdekken .1 mei de camper halen bij Apollo  We hebben gekozen voor de Eclipse Camper , een camper met een slide out. Het eetgedeelte kan je, als je op de campground staat, een heel stuk ruimer maken. Dat leek ons wel prettiger,  want met het koken is het toch best wel krapjes. Deze camper is wel bijna 2 meter (!) langer dan die we vorig jaar hadden en dan ook nog die slide out, dat is lekker luxe!

Vanuit San Francisco gaan we richting Yosemite NP op zoek naar Yogi bear en veel natuurschoon. De campground daar hebben we al geboekt, om zeker te zijn van een plekje.We blijven er drie nachten.Daarna wel een idee hoe we gaan rijden, maar verder nog niets geboekt zodat we lekker vrij zijn! Wel moeten we voor 15 mei door Death Valley zijn gereden, want vanaf  mag je er namelijk volgens de regels van dit camperverhuur bedrijf niet meer doorheen rijden. Dit vanwege kans op oververhitting van de motor!

Via ‘Viva’ Las Vegas en de Mojave dessert richting San Diego, dat lijkt ons een hele leuke stad, daar willen we wel wat langer blijven. Via de kust (moet een hele mooie weg zijn) weer terug naar San Francisco, waar we nog een paar dagen op een campground verblijven en San Francisco gaan ontdekken.

Reisverslag

Foto’s

——————————————————————–

“Never let a stumble in the road be the end of the journey”