Naar Tenerife

13 oktober 2014

Na een goede vlucht van slechts 4,5 uur….nou ja, goede vlucht ?!? Ik werd wel een beetje gek van die Hagenezen die achter ons zaten. Vanaf het moment dat we opstegen tot de landing hebben ze geen moment hun mond gehouden. Je stopt er een kwartje in en je hebt er de hele vlucht plezier van! 🙂

Hup naar de bagageband….hmmm bijna iedereen had al een koffer, maar die van ons nog niet te zien. Wim werd al zenuwachtig want er stond al een rij van wel 2 (!) mensen bij Europcar! ‘Ja, ik heb mijn koffer ik ga er al heen hoor’ . 2 tellen later had ik mijn koffer en geen rij meer te bekennen.

Papieren ingevuld, de dame vroeg ons wel 4 x of we zeker wisten dat we geen grotere auto wilden (we wisten nog niet wat de auto zou zijn). ‘No, no no es necesario’. Ik zei nog voor de grap toen we naar de auto liepen dat we misschien wel een Fiatje 500 zouden krijgen….ha,ha dat is het echt! Woehaaa, in Amerika een Camper van meer dan 9 meter en hier zo’n beetje het kleinste autootje dat je kan krijgen.

Nou dat ging prima, koffers pasten er in en hoeveel ruimte heb je nodig als je hier een beetje rondrijdt met zijn tweeen.
Nu nog het appartement zien te vinden, toch wel lastig rijden in het donker….maar het is gelukt! Dankzij de routebeschrijving en onze trouwe vriendin Carmen (aka Garmin 🙂 )

De sleutel lag niet, zoals aan ons doorgegeven in een mailtje, bij de hoofdingang onder een bloempot, dus even bellen. Binnen 15 minuten kwam er al iemand om ons te helpen.

Ruim appartement (el perdiz = de patrijs) in authentieke stijl ingericht. De lichtknopjes zijn fantastisch! Tenerife48

Snel nog naar een supermarkt om morgen te kunnen ontbijten en eens kijken hoe de bedden liggen ZZZZZZZzzzzzzzz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.