'Never go on trips with anyone you do not love'
Ernest Hemmingway

Wij zijn Isabel Lopez (Isa) (bouwjaar 1971) en Wim Raasveld (bouwjaar 1951)

Sinds 1997 volgen we bovenstaande quote van Ernest Hemingway . Sinds dat jaar zijn we ♥ ‘in love’ ♥ en hebben we samen al veel van de wereld mogen ontdekken.
Het liefst reizen we rond met als favoriet vervoermiddel de camper. Gaan en staan waar we willen, vrijheid! De ultieme vrijheid hebben we in 2019 ervaren tijdens onze roadtrip door West Australie.

We zijn graag in de natuur maar kunnen ook genieten van Steden en Cultuur. Een van de leukste steden die we bezocht hebben vinden we Vancouver en qua natuur is Costa Rica onovertroffen!

We vinden het niet nodig om altijd ver te reizen, Europa heeft ook nog heel veel onontdekte plekjes. Sterker nog zelfs Nederland heeft dat!  

We zijn allebei gek op sporten en houden van een actief leven. Nederland ontdekken we op de fiets, te voet en sinds kort ook vanaf het water met de opblaasbare kajak (Sevylor Yukon).  Ons favoriet natuurgebied om te wandelen is de Amsterdamse Waterleidingduinen.  

Isabel fotografeert graag en tot haar standaarduitrusting (ofwel door Wim PSU genoemd) behoort de Olympus om-d e-m5 mark III,  de ideale reisgenoot (naast Wim 🙂 ).  Haar ‘specialismes’ zijn macro- , natuur- en landschapsfotografie. 

Wim de vogelaar probeert de voorbij schietende vogels en ander natuurschoon te spotten met zijn verrekijker. Hij is gek op alles wat vliegt en tot zijn PSU mag hij sinds 2017 een DJI Mavic Pro rekenen.

De redacteur van de verhalen op onze website is Isabel. Wim neemt de rol van eindredacteur op zich.

 

Beroep

Globbetrotters

Volgende bestemming

Nederland