Picking up the motorhome

25 mei 2011

Het is nu bijna 11 uur ‘s avonds en zitten gedoucht en wel in onze 30 ft camper. Wat een ding!!! Het achteruit inrijden op de plek ging redelijk goed…alleen een klein deukje in een heg 😉

 

Maar jullie willen natuurlijk ook over de rest van de dag weten…….

In het hotel heerlijk geslapen. Om 8 uur opgestaan ons opgefrist en naar de Ihop (restaurant naast het hotel) gehopt voor een ontbijt. Niet al te gezond maar het was lekker en een goede vuller voor een paar uur…..ehum om 12:15 uur zaten we alweer bij de mcDonalds 😉 voor de lunch.

De taxi was mooi op tijd (13:30 uur) om ons naar Cruise Canada te rijden waar we om 14:00 de camper konden halen.

Dat duurde dus wat langer want er waren nog wat mensen voor ons. Daarna waren we in de veronderstelling dat de dame achter de balie ons wel zou roepen (ze was al 10 minuten niets aan het doen)…NOT. Er kwamen mensen binnen, die liepen naar de balie en ze werden meteen geholpen..ggggrrrrrr. Maar goed, al met al reden we rond 16:00 uur weg…vroem Canada here we come.

Was voor Wim wel ff wennen met die grote bak! Ook sowieso wennen aan waar alle knopje en schakelaartjes zitten. Lichten aan doen dat gaat nog niet zo handig, werkt heel vreemd met een hendeltje dat je moet uittrekken.

Vroemmmm eerst naar de Walmart, waar we 2 uur zoet zijn geweest en we zijn ook heel wat dollars lichter ;-( Vroemmmm naar de liquorstore voor Wijn en bier, want dat verkopen ze niet in de supermarkt.

En dan eindelijk naar de Campground (inmiddels was het al 7 uur geweest). Wat zijn we blij dat we de navigatie (Garmin a.k.a. Carmen) hebben meegenomen want anders hadden we het echt niet gevonden!!

Ingecheckt, afhaalpizza besteld (die na 20 minuten werd afgeleverd bij de camper!), uitgepakt, pizza verorberd, verder met uitpakken, koffie gezet (met de zojuist aangeschafte koffiezetter want die behoorde niet bij de inventaris)en gedoucht.

Nu dus relaxen met een biertje en geen stress want het internet werkt hier wel!!! Yes.

Morgen begint de echte tour! Hopelijk houdt het op met regenen (het regent al vanaf 12 uur ‘s middags) zodat we kunnen genieten van de mooie natuur. Morgen meer nieuws 😉 Slaap lekker zzzzzzzzz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.