Punat

16 september 2015

Ook dicht bij ‘huis’ is KroatiΓ« mooi!

IMG_7851

 

DSC04900

 

 

 

 

 

 

 

De dag van gisteren was toch best wel vermoeiend dus vandaag op de vakantie stand πŸ™‚ . Niet al te vroeg op staan ( 8 uur), rustig ontbijten en genieten van de vliegkunsten van de zwaluwen (het zijn er echt veel!). Ze scheren over het zwembad en pikken de dode insecten op die op het water liggen.
Huisje een beetje aan kant, handwasje gedaan die met deze wind en zon zo droog is!

Om 11 uur vertrokken voor een wandeling het dorp in (au mijn benen doen pijn van gisteren!!). We hadden geen idee maar er blijkt dus een wandelpad langs de kust te zijn.
Erg leuk, en zelfs op havaiana’s te doen πŸ™‚ Β IMG_7857

De zee zag er op sommige plekken prachtig en uitnodigend uit. Wij hadden helaas geen zwemkleding of handdoek bij ons. Van de zwemkleding trokken de meeste anderen zich niets aan want er waren nogal wat naaktrecreanten . Hadden wij ook ff kunnen doen, maar toen wij naar beneden naar een standje waren geklauterd, gewoon om ff te kijken, stond een vent ons te begluren!! Die dacht zeker dat we wat anders van plan waren!
Waarschijnlijk hebben we de enige mug daar gelijk ook wakker gemaakt want ik kwam 4 muggenbulten rijker weer naar boven πŸ™ Β De mug kan het alleen niet na vertellen πŸ™‚

IMG_0635

 

Zelfde weg weer terug. Heerlijk dat zeewindje! Als ie wegviel was het niet om uit te houden!

Uch, uch Wim spuit net weer antimug op! Mij hebben ze alweer te grazen gehad. Mijn hand, de enige plek waar ik niet ben ingesmeerd, is versierd met 2 verse bulten πŸ™ .

Uitzicht bleef mooi!

In Punat de lunch genuttigd en weer terug naar het appartement. Ook deze 2 wijntjes lieten weten dat ze er waren πŸ™ . Hoe was de weg terug ook alweer precies?

’s Middags bij het zwembad vertoeft en gerelaxt. Ja het is toch echt vakantie!!

 

Foto’s