We don’t care how long it takes us, but we are going somewhere beautiful

—————————————————————–

Onze trip vorig jaar naar the Us of A werd helaas overschaduwd door de klachten vanwege mijn reumatische aandoening (wat ik toen nog niet wist ūüôĀ ).

Na terugkomst van die vakantie in de medische molen terechtgekomen en maanden niet nagedacht over onze volgende reisbestemming. Beter worden had de hoogste prioriteit. Inmiddels voel ik me weer 99,5%.

Eind vorig jaar begon ik rustig aan een beetje rond te kijken op het internet. Schotland leek me wel wat. Wat denk jij Wim?¬†Geen respons, niet ff meekijken naar het reisaanbod.’Lijkt me een beetje nat¬†daar’¬†was de reactie¬†Nee dat gaat het niet worden.

Azi√ę dan misschien, daar zijn we alleen nog maar in Maleisi√ę geweest. Nog steeds geen enthousiaste reacties van mijn wederhelft. Of Afrika, door Namibi√ę met de camper dat zag er ook wel gaaf uit. ‘Ja wel mooi, maar misschien een andere keer. Als we zeker weten dat het weer helemaal goed met je gaat.’¬†

Afijn, 2014 was begonnen en we hadden nog steeds geen idee.

Tot op een mooie¬†dag begin januari ik de mail ging checken. ‘He Wim kijk eens wat een mooi aanbod van Travelhome. Een ‘ relocation special’ ¬†van Apollo. Vertrek begin mei vanaf Minneapolis’¬†Wim sprong op van de bank en stond enthousiast over mijn schouder mee te kijken. Yes dat is het geworden!

Relocation special houdt in dat je een spiksplinternieuwe camper uit de fabriek voor het verhuurbedrijf wegbrengt naar een verhuurlocatie naar keuze. ¬†Dat is dan gelijk een testrit om te kijken of de camper gebreken vertoont (hopen van niet ūüôĀ ) We hebben gekozen om hem in Denver af te leveren. Enige nadeel (nou ja nadeel) is dat je niet van tevoren weet welke type camper je krijgt. Dat is dus nog een verrassing!

Dit is de kans om de iets mindere reis van ‘vorig’ ¬†jaar goed te maken. Alhoewel we nu natuurlijk door een heel ander gebied gaan.

Exploring another part of the US of A

Route zit al in ons hoofd maar is wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Er kan nog behoorlijk  wat sneeuw liggen, dus misschien dat sommige wegen niet begaanbaar zijn. De geplande route leidt ons naar Badlands, Mount Rushmore, Yellowstone, Dinosaur National Monument, Mesa Verde, Grand Sand Dunes en eindbestemming Denver.

Benieuwd of dit inderdaad de route is geworden? Wat gaan we allemaal zien en meemaken? Lees het in ons reisverslag en kijk ook vooral naar de foto’s, want uiteindelijk zegt een foto meer dan duizend woorden.

Reisverslag

Foto’s