Let's go on a roadtrip part IV

Ja, we gaan weer naar de US of A het land van de onbegrensde roadtrip mogelijkheden!

Ik durf ook al wel te zeggen dat het waarschijnlijk niet de laatste keer zal zijn….maar laat ik niet op de zaken vooruit lopen…first things first eerst deze reis nog!

Op 9 oktober begint de vliegende start in New York. Nu ik dit typ gaan er allerlei liedjes door mijn hoofd, laat ik ze daar laten en niet hardop zingen want I’m not gonna make it there met mijn zangtalent 🙂

In New York verblijven we drie dagen.  Daarna gaan we ons verblijf voor de daarop volgende 21 dagen halen, wederom een camper van slechts 27-30 feet een kleine 9,5 meter.

We zullen weer aardig wat miles aan asfalt gaan verslijten met onze benzine slurpend huis op wielen, de route zal zo’n 2400 miles zijn.
We zijn van plan om eerst naar het noorden te rijden naar New England om te gaan genieten van de fall foliage, in Nederland beter bekend als the indian summer (wat foutief schijnt te zijn). Exacte planning en route hebben we niet, we laten het afhangen van de herfstkleuren en het weer.

Verdere stops op onze roadtrip zullen zijn The Niagara Falls, Shenandoah NP waar het ook een ware kleurexplosie moet zijn in de de herfst, Washington DC en we willen graag met eigen ogen de Amish People zien in Lancaster County.

Extra, extra read all about it in het reisverslag

 I don't know where I'm going, but I'm on my way