Van Devils Tower naar Cody

11 mei 2014

Het vroege opstaan was niet nodig want het regende licht en Devils Tower was gehuld in de wolken. Dus konden we uitslapen….tot 6 uur :-).

Vandaag hadden we een lange reis voor de boeg naar Cody in de buurt van Yellowstone. We zijn om 8 uur vertrokken en hier om kwart over drie aangekomen; afgelegde afstand ong. 500 km. Het was weer een hele belevenis!

We gingen via een Scenic Byway door de Big Horn Mountains door een winterwonderland. Ook niet zo gek bleek want we reden uiteindelijk over een pas van 3 km hoog!

USA2014_96

Daarna de afdaling door de mist, waarna we door een canyon reden waar geen sneeuw meer te bekennen was. Het was prachtig met hoge steile bergwanden en een riviertje in de diepte.USA2014_98

Verder was het vandaag rijden, rijden, rijden, rijden, rijden….ik ff slapen zzzzz. Rijden, Rijden. Ff een break om wat te lunchen. Hmm de lampjes van de koelkast knipperde?! ‘Check if the lights are flashing’ staat er op de koelkast. Uhhh ja wat moet er dan gecheckt worden? Ook handig dat er een handleiding in de camper zit…not! Dan maar zelf wat bedenken. Schuifje op ‘off’…ff wachten weer aan…ja geen knipperlichtjes meer! Hit the road again!

En inmiddels staan we ongeveer 1,5 uur op de campground in Cody. Wasje gedaan en die zit inmiddels in de droger. Ik ga zo maar eens met de foto’s aan de slag om er weer een aantal online te zetten. Internet lijkt het hier goed te doen!! Morgen (eindelijk) naar Yellowstone. Zo benieuwd wat we daar aantreffen. Het heeft daar de afgelopen dagen ook weer gesneeuwd. Volgens de weersvoorspelling wordt het vanaf overmorgen 12 graden met een zonnetje! Yeah!!

1 gedachte op “Van Devils Tower naar Cody

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.