Van Meredith NH naar Lake George NY

17 oktober

We zitten nu in Lake Georges NY (wat hebben we al veel staten doorkruist!) in de Aridondacks een gebied dat zo groot is als 2/3 (!) van Nederland. Wij zitten helemaal in het zuiden en hebben er maar een glimp van gezien. Prachtig in de herfst….maar dat is het de afgelopen 3 dagen al!

Vandaag weer een prachtige route gereden. Het blijft mooi. Als ik de foto’s terugkijk zie ik alleen maar herfstkleuren, wel een beetje saai…nee het blijft mooi om er doorheen te rijden!!

Vandaag ook een flashback naar de Quechee Gorge..daar reden we weer langs. Het was nu een stuk warmer dan 2 dagen geleden!! Vanaf de brug hadden we het nog niet gezien. Camper aan de kant en er even aan beide kanten overheen gelopen. Mooi met (ja daar komen ze weer) de bomen met herfstkleuren er bij. Wauw!!!

Er is in het oosten van de US of A een warmte record. We hebben nu weather chanel aan staan en het is een en al records die verbroken worden, de weermannen vertellen er enthousiast over. Voorlopig dus geen koude nachten meer!

De route voortgezet door het mooie landschap.

Hoe dichter we bij Lake George kwamen hoe minder zon en vlak voordat we bij de campground waren begon het licht te regen…en daar bleef het gelukkig ook bij.

Wat geluncht en de campground een beetje verkend. Wat leuk veel Knabbels en Babbels!
Naar het meer, klein tourtje er om heen en weer terug naar de camper…en de dag was alweer bijna om. Jeetje wat maken we weinig mee, anders dan dat we genieten van de prachtige herfstkleuren. Ik laat de foto’s maar voor zich spreken!

 

Foto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.