Van Pocono Mountain naar Thomaston (Connecticut)

13 oktober 2016

 

De eerste nacht in de camper is goed bevallen. Geen zwarte beren die met hun klauwen aan de camperdeur hebben gekrabbeld 🙂
Klein bedje maar dat is wel lekker omdat het best wel fris is! Kunnen we elkaar warm houden.

’s Ochtends rustig aan gedaan. Ons eerste ontbijtje beviel goed muv de koffie, want de filters die we gekocht hadden pasten niet 🙁
Eerst nog uitzoeken waar we naar toe zouden gaan. In ieder geval naar het noord-oosten want het plan was om via Cape Cod en Boston Noordelijker te gaan.
Dit plan is inmiddels veranderd, ik tik dit nu een dag later in Quechee (wat een fantastische naam!) Gorge State Park (Vermont), daarover later meer….

Black Rock State Park leek ons wel leuk, maar de campground daar was al dicht. Wel een andere campground gevonden die nog open was vlak in de buurt (er recht tegenover bleek toen we er waren), Branch Brook Campground.
Maar eerst nog een rondje lopen over de campground waar we nu hadden overnacht. Er stonden wat bomen in prachtige herfstkleuren (niet wetende wat we de volgende dag allemaal zouden zien!!). Even de benen strekken is ook wel lekker.
Nog even een koffie halen bij het campground winkeltje en ready, set, go…… Het was al 11:30!!

Nog geen 5 mile verder waren we al van het padje, Carmen gaf niets aan en wij waren niet zo slim geweest om zelf even op de kaart te kijken. Uhhh laten we links af gaan…dat was dus niet goed. Gelukkig konden we vrij snel weer keren en waren we on our way. Helaas vergezeld door regen. Dan ziet de natuur er toch wel minder mooi uit..minder maar dan nog steeds prachtig die herfstkleuren!

 


‘ He kijk bij deze afslag (het was inmiddels al 14:00 uur) heb je een Subway, weet je nog wat je gisteren hebt gezegd?’
Ja dat wist Wim nog wel.

Richting aanwijzer aan en van de freeway af.

Wim hetzelfde broodje als gisteren, ik een andere geprobeerd. Het was weer jammie!
Terug naar de RV begon het te regen. Handig dat we pluutjes bij ons hebben, maar die dan in de RV laten liggen! Was maar een klein stukje maar het regende best wel hard.
En het bleef regenen….totdat we bij de campground waren.

We werden door een alleraardigste dame ontvangen. Ze hoorde dat we Nederlands spraken. Ze had Nederlandse vrienden en was al een aantal keren in Nederland geweest .
‘ It’s my favorite country!’

Ze gaf ons ook de tip om niet naar Cape Cod te rijden maar naar het noorden te gaan, de herfstkleuren waren nu op zijn mooist. Ze was er gisteren nog geweest.
Beautiful! Over de highway 7 naar het noorden, dat was haar tip.

Ze gaf ook aan dat we er wel rekening mee moesten houden dat veel campgrounds al gesloten zijn. Het valt ook op dat er hier weinig campgrounds zijn en we ook bijna geen campers zien!

We kregen een mooi plekje aan het kleine watertje. Het State Park was aan de ander kant van de weg nog geen 5 minuten lopen. Wandelschoenen aan, regenjas aan en eens kijken hoe de bomen er bij staan.
Regenjas kon na 5 minuten alweer uit, de zon ging schijnen, wauw prachtig bij het kleine meertje!!

De eekhoorntjes waren druk in de weer om voedsel in te slaan voor de winter. Wat een geinige beestjes. Wel moeilijk fotograferen want ze staan weinig stil. Toch gelukt! 🙂

Weer terug naar de campground. Eerst een heerlijk warme douche in een zeer nette wasgelegenheid, eten gemaakt, gegeten, bakkie gedaan, aan het reisverslag gewerkt en toen was het alweer half elf tijd om te gaan slapen.
Zzzzzzz

Foto’s

1 gedachte op “Van Pocono Mountain naar Thomaston (Connecticut)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.