Van Sequoia naar Lake Isabella

USA92

8 mei 2013

Wat een dag vandaag! Het begon goed vanochtend we waren klaar voor vertrek, ik ging de slide-out van het slaapvertrek in doen. ‘Kniesje ik zie in de buitenspiegel dat de slide-out nog een stuk uitsteekt. Zit er soms wat voor’, vroeg Wim nog. ‘Nee hoor ik zie niets’. Knopje nog maar even indrukken. Krakkkk! Oepsie de vouwdeur naar de badkamer was niet goed ingevouwen, er zat toch iets voor. Deur helemaal uit zijn elememt! @#$#$. Nou dat moeten we (of beter gezegd Wim) straks maar zien te repareren.

Ik zat als een kniesoor in de camper en voelde me niet lekker. We gingen over een weg die behoorlijk bochtig was en ik was hartstikke misselijk. Even een plaspauze, jeetje ik kwam bijna niet uit de stoel. Harstikke kramp in mijn kuiten. Puff,wat nu weer. Maar even mijn bloedsuiker meten. WAT 31!! Niet zo gek dat ik me niet zo goed voel. Infuusje zat zeker weer niet goed, infuusje verwisseld en hopen dat het weer goed gaat. En dat ging het, ‘s middags zat ik alweer vrolijk in de RV, keihard met de muziek mee te zingen. ‘Tonight we gonna party like it’s 1999’ lalalala Swing, swing.

We hebben vandaag een leuke route gereden. ‘S ochtends die slingerdeslang weg waar we gieren zagen. Ik heb er slechts 4 gezien die van de weg wegvlogen toen we kwamen aanrijden. Wim een heel veld vol, ik was toen duf aan het wezen vanwege mijn hoge bloedsuiker.

Daarna door een vallei met veel fruitbomen. Nog gestopt bij een fruitkraampje langs de weg om wat fruit te kopen.

Het leukste was nog de highway 155 door een heuvelig, goudkleurig graslandschap. Zoeff, zoeff er sprongen constant grondeekhoorns over de weg. Zo nu en dan weer een gier die wegvloog als we kwamen aanrijden. Langzaam begonnen we weer te stijgen. We kwamen in het zuidelijke deel van het Sequoia National Forest, weer een heel ander landschap. Over de top, op voor de afdaling met een percentage van 13%!!

In de verte zagen we Lake Isabella al liggen met het dorre landschap er om heen. Aan deze kant van de berg valt er schijnbaar niet zo veel regen. Eerst nog weer wat boodschapjes in slaan bij de plaatstelijke supermarkt Isabella. Op de parkeerplaats eerst de vouwdeur er maar helemaal uitgehaald want hij hing op half zeven ;-(

Inmiddels heeft Wim hem weer vakkundig gerepareerd! Toch wel handig als je een setje schroevendraaiers bij je hebt.

Door het dorre landschap zagen we een stukje met bomen. Ja daar lag de campground waar we heen wilden. Leuke campground met een fijne plek in de schaduw van een boom. De zon schijnt maar het is niet zo warm, er staat een fris windje. Dat zal morgen wel anders zijn. Dan gaan we naar Death Valley, volgens weather.com wordt het daar morgen 35 graden!