Van Slovenië naar Kroatië

8 september 2015

Wat een domper toen we op onze eerste bestemming in Kroatie aankwamen :-). Mobile Home maar dan zonder keukentje! Dat had ik (Isa) toch niet helemaal goed geboekt op booking.com!!

Volgens de dame aan de receptie kwam deze fout wel vaker voor. Uhh ja , zorg er dan voor dat het duidelijk is dat het een huisje is dat eigenlijk alleen een kamer is!!!

We hebben wel de hele verdere dag nodig gehad om deze teleurstelling te verwerken! 🙁  We waren ook nog met ons hoofd in de prachtige natuur van Slovenie. Hier een mooie zee maar het landschap kon ons nog niet echt bekoren.

’s Ochtends hadden we nog genoten van een korte wandeling langs het meer van Bled. Brrr het was fris buiten. Ik zei nog dat ik in Nederland nooit met sandalen en blote voeten zou lopen met 9 graden ….hmmm in Slovenië is dat ook best wel koud na 10 minuten buiten! Ook heel slim een lege batterij in het fototoestel gedaan, waarvan ik dacht dat ie was opgeladen, dat werd dus zuinig foto’s maken!

Bohinj 95 Bohinj 96

Na 1 uurtje weer terug naar de auto om onze reis te vervolgen. Die verliep voorspoedig…daar stonden we al aan de grens met Kroatie. ‘Ies, waar zijn de paspoorten?’  ‘ Uhh, achterin in de tas, maar binnen de EU hoef je toch je paspoort niet te laten zien bij de grens?’  Dus wel! Grrrr, moest ik de auto uit en proberen de paspoorten te vinden, en dat ging eigenlijk best wel goed :-).

Bij Camp San Polo in Bale aangekomen hadden we dus de hele dag nodig om de teleurstelling van het huisje te verwerken. Puff! ;-(  Het is op zich trouwens prima, grote veranda en gelukkig een koelkastje waar we eten en drinken in kunnen bewaren.
Bij het uitpakken van de spullen bleek ook nog dat ik mijn daglenzen in de kamer in Slovenie had laten liggen!! #%@%$ Ik vind het niet erg om mijn bril te dragen maar liever niet elke dag. Maar toch gelukkig dat ik de bril bij me heb, anders wordt het wel heel erg weinig genieten van de omgeving.

Al met al een dag om snel te vergeten……dus op naar de volgende dag die ons weer veel vakantieplezier heeft gebracht 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.