Van Thomaston naar Quechee Gorge State Park

 14 oktober 2016

We staan nu in het pikkedonker op een mooie grote plek tussen de bomen, die we dus niet zien 🙂 Net gedoucht in de badgelegenheid die niet verwarmd was….brrrrrr. Water werd wel goed heet, voor 50 cent kon je 5 minuten douchen. Dat hebben we niet gered. Onder de hete douche voelde je nog de koude lucht..bibberrr, bibberrrr. Dus snel afdrogen en weer warme kleren aan.

Voor vandaag hadden we aardig wat miles te gaan, dus eerst de tank volgegooid. Jeetje wat ging dat traag er moet nogal wat in die tank en het was bibber koud! Graadje of 8 met een windje!
Volgende stop een supermarktje om wat eten voor de komende twee dagen te scoren, voor mij wat druivensuiker (die ik hier dus nergens kan vinden) en Wim moest en zou een afwasborstel.
Ik had genoeg druivensuiker bij me, maar de drie pakjes die ik aan Wim heb gegeven zijn nergens te vinden 🙁 .
Geen druivensuiker dus en ook nog geen afwasborstel. Die we dus wel moeten gaan scoren want anders moet ik afwassen 🙂

We zouden vast nog wel een winkel tegen komen onderweg.

Eerst maar rijden en genieten van het prachtige landschap.
Het was vandaag een prachtige zonnige maar wel frisse dag . Met die zon was het een feest om door de heuvels van New England te rijden! Wat een kleurenpracht!
Via de highway 7 zijn we naar het noorden gereden richting Green Mountains. Door een glooiend landschap met leuke dorpjes.
We maakten een kleine omweg (niet meer op de 7) maar dat was helemaal niet erg! Hier was het ook erg mooi.

 

 

 

 

 

 

 

 

‘ Kijk Wim, daar heb je weer een Subway’
Het zou toch niet echt elke dag gaan gebeuren?! Vandaag in ieder geval wel weer… 🙂

De Green Mountains waren nu meer de colored mountains. We bleven wauw zeggen. Oh wauw, wauw..klik, klik,klik. Kijk weer zo mooi! Klik, klik, klik.
Over de highway 9 (Molly Stark Byway) richting het oosten….en het bleef onwerkelijk mooi! Even gestopt bij een rivier om nog maar eens wat foto’s te nemen.

Afwasborstel gescoord…nog steeds geen druivensuiker.

Gestopt bij een viewpoint met een fantastisch uitzicht over de bossen. Er stond dat je wel 100 miles kon zien, dat zou best wel eens kunnen kloppen op deze mooie heldere zonnige dag.

 

Via de I91 naar het noorden, daar konden we weer doorrijden want het was al half 5 en we moesten nog zeker een uur rijden. In Quechee hadden we de keus uit 2 campgrounds een KOA met hook-up (water en stroom) of het State Park waar we op de voorzieningen van de camper zouden zijn aangewezen. De KOA had ‘no vacancy’ vandaar dat we in het State Park staan en eigenlijk is dat toch ook wel heel leuk, echt midden in de natuur.
We zitten dichtbij de kloof (de naamgever van het State Park). Vanaf de campground is er een wandelpad van ong 0,5 miles naar de kloof. Dat staat voor morgenochtend op het programma. Een halve mile is niet veel dus even kijken of er ook nog een wat langere wandeling is.

De kachel staat inmiddels aan en hij doet het goed! Dan kan de slaapkamer en het dekbed ook alvast een beetje opwarmen want het zal niet zo lang meer duren (het is nu 9 uur!) voordat we er in duiken!

Foto’s

1 gedachte op “Van Thomaston naar Quechee Gorge State Park

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.