Van Yosemite naar Sanger (Fresno)

5 mei 2013

Vandaag een ‘reisdag’. Omdat we drie dagen geen faciliteiten hebben gehad wilden we vandaag naar een campground in de buurt van Kings Canyon waar we full hooked up kunnen staan, kunnen wassen, internetten, foto’s bewerken en het reisverslag bijwerken. Alles is er…alleen het internet werkt nog niet echt ;-(

Ik had deze camping gisteren gevonden in de campergids. Er stond wel bij dat het ‘under construction’ was, maar de gids is van vorig jaar dus daar maakten we ons geen zorgen om.

Wim was wel bang dat er geen plek zou zijn (hierover zometeen meer). Hmm we waren al in de buurt van waar de camping zou moeten zijn. Toch maar even de weg ingeven op de navigatie…ha,ha we waren er nog geen 20 meter vanaf.

Het zag er wel een beetje sjabbie uit. Toch er op gereden. Hmm, het was helemaal leeg, zou het dan toch niet open zijn? Doorgereden en ja daar zagen we de receptie. Een vriendelijke oudere dame met grijs lang haar hielp ons. We kregen 10% korting op de prijs, ook al hadden we daar geen recht op. Da’s aardig!

Wel grappig ze vroeg of we gereserveerd hadden (camping dus helemaal leeg!), dat was echt niet nodig!

Het is hier een paradijs voor Wim, een en al gekwetter van vogels. Twiet, twiet, fluut, fluut.

Zo eerst weer terug naar Sanger om boodschapjes te doen. Yes een Walmart. Daar waren we dus weer 1,5 uur zoet en we hadden niet eens zo veel nodig. Het is ook zo groot en uitgebreid. We hebben de kledinghangers, dus mocht het grijze water weer niet doorspoelen ;-). Ook nog een bezem en mop gekocht want de vloer elke x met een stoffer en blik en keukenrol schoonmaken is toch niet zo fijn.

Wim heeft er zojuist al gebruik van gemaakt, het ruikt heerlijk fris binnen. Inmiddels alweer twee wasjes gedraaid die nu aan het drogen zijn. Alles kan maar weer lekker schoon en fris zijn! Nu nog hopen op werkend internet anders duurt het nog 2 dagen voordat ik het reisverslag kan uploaden.