Viva Las Vegas

CIMG6196

11 mei 2013

Vanochtend rustig aan gedaan. Uitgeslapen tot 7:30, maar Wim was nog steeds moe.

Hij gaat waarschijnlijk nu het rijden voelen en de warmte is natuurlijk ook killing! In de camper is het lekker met de airco! ‘s Nachts wel uitgezet want hij maakt wel een @#% herrie.

Ik heb vanochtend voor huisvrouw gespeeld, vloer geveegd en gedweild, terwijl Wim nog een tukkie deed. Nog ff een bak koffie en weer het gekkenhuis in.

Eerst in Circus Circus geweest naar het indoor pretpark. Dat hebben we vorig jaar helemaal gemist! Voor ons nog geen pret, dat kwam later.

20130511_120905Hop weer op de bus over de strip. First stop New York, New York…en we zijn in de rollercoaster geweest. Aahhhhhhh wel gaaf hoor!

Binnen was New York in het klein nagebouwd. Het zag er gezellig uit.

Toch nog weer even naar het MGM want volgens de reisgids waren daar toch echt de leeuwen. ‘Not anymore, they are retired’ , werd ons verteld. Jammer!

Gisteravond waren we al langs de winkel ‘Ross Dress for Less’ gelopen. I have to go there!! Daar zijn we dus geweest. Echt goedkoop!!! En ook veel! Wel erg onoverzichtelijk alles opgehangen, maar ik heb 2 leuke jurkjes weten te scoren voor nog geen $ 35! Ook erg gave schoenen gezien van Calvin Klein, maar die heb ik toch maar niet gekocht. Te hoge hakken…maar echt super cool! Toen we de winkel uitliepen bleek dat ze op de 2e verdieping ook nog dameskleding hadden, WAT!!!!, daar had ik ook nog heen gemoeten!! Dan maar in San Francisco nog 1 x er heen want daar weet ik dat er ook eentje zit ;-).

Het liep inmiddels al tegen drieen en wij liepen al minder makkelijk. Nog even naar de Cosmopolitan en weer naar de Deuce om ons terug te laten brengen naar de campground. Hoe warm zou het zijn in de camper!! 32 graden! Gauw de airco aan!

Weer 2 wasjes gedraaid, de droger staat nu aan. Zometeen ff het avondmaal bereiden en dan nog even naar Treasure Island en de Mirage. Treasure Island heeft ‘s avonds gratis shows buiten en bij Treasure Island is er elk uur een spuwende vulkaan! Niets is hier te gek!

Nou ja even naar Treasure Island….

Heen ben ik met de bus gegaan, ik had nog een geldig buskaartje. Wim is gaan lopen, zou het goed gaan? Zouden we elkaar wel zien in de drukte? Ik was er al ongeveer 10 minuutjes en ja daar zag ik Wim aan komen lopen en hij zag mij. We waren precies op tijd voor de piratenshow van 20:30. Het was een leuke show die ongeveer een half uur duurde. In de mirage waren de tijgers helaas alleen tegen betaling te bezichtigen en niet op het tijdstip dat wij er waren. De vuurspuwende vulkaan zou nog 20 minuten op zich laten wachten dus we besloten om terug te gaan naar de campground….lopend! We hebben het gered, het wordt nog wel wat met mijn been. Was toch wel dik 40 minuten lopen in totaal. Dan denk je ‘ yes we zijn bij het hotel’ ….maar voordat je daar doorheen bent ben je ook weer 15 minuten verder! Er is weer een nieuw record…..we zijn om 23:30 gaan slapen!!! ZZZZzzzzzzzzzzzzzzz