Viva Las Vegas

 

CIMG1466

24 en 25 oktober 2012

Jeetje wat een gekkenhuis hier!!! Ik moest echt vreselijk wennen na al die dagen in de natuur.

We staan op een campground bij Circus Circus met uitzicht op de stratosphere, die nu mooi verlicht is in het donker. We gaan er zo naar toe om bovenin van het uitzicht over nachtelijk Las Vegas te genieten,  uiteraard tegen betaling want je krijgt hier niets gratis.

 

Alhoewel gisteren toen we in Ceasar Palace liepen kreeg Wim opeens drie kaartjes in zijn handen gedrukt voor gratis drankjes.  Lekker 2 Coronaatjes gedronken, die echter weer insloegen als een bom om 3 uur ‘s middags!

Alles is hier echt over de top!! We liepen van de campground richting het hotel Circus Circus waarvoor een stadsbus zou stoppen waar je voor $8 per persoon over de strip kon rijden  met stops bij elke groot hotel, kaartje is 24 uur geldig.  We zouden wel even door het hotel lopen. Oh my god, wat groot en zoveel gokmachines!!! Niet te geloven!!!

En zo was het dus in elk hotel, de een nog luxer en mooier  dan de ander en allemaal vol met gokmachines en schaars geklede serveersters.

Bij Caesars Palace binnen rook het alsof je in een spa was beland, echt lekker!

 

Bij de Balaggio ging je eerst door een winkelcentrum met Prada, Chanel, Yves Saint Laurent etc waar  het overigens in de winkels heel rustig was. Niet zo verbazingwekkend.

Voor het Balaggio is een grote vijver waar om het kwartier een waterorgel speelt. Een water en licht show op muziek. Wij hebben het ‘s avonds gezien, erg mooi!!

USA219

 

Puff ik werd inmiddels al helemaal gek van al die overdaad en helemaal als je dan op straat ook mensen ziet bedelen, ik word daar toch niet zo vrolijk van. Bij de hotels reden de limousines af en aan, mensen met allemaal tasjes met net aangeschafte spullen en er werd druk gegokt om nog meer money, money, money…maar ja niet iedereen heeft het zo goed ;-(

Wim was echt aan het genieten hij kwam ogen tekort. Hij was blij dat ik er bij was want anders had ie de weg terug nooit gevonden ha,ha,ha!!!

Zo ook vandaag, even een flashforward >>>>> hij ging even naar de wc in een van de goktenten op Fremont Street (nog meer casinos!!) hij bleef verdacht lang weg….he daar liep hij langs.  Hij keek naar de uitgang maar daar ging hij niet naar toe…neeeee hij liep gewoon de andere kant op. Ik gauw naar binnen gerend om hem weer op het juiste pad te krijgen 😉 !

En weer terug naar gisteren….‘s avonds is het een groot bling, bling overal lichtjes! Wel heel gaaf!

En het bleek druk ! Pufff wel teveel om te verwerken op een dag, ik had het al wel gezien en verlangde alweer naar wat rust. Wim bleef genieten. Wauw, wauw!!!

 

Inmiddels was het al 7 uur en we moesten nog een paar haltes met de bus terug naar het hotel en ergens een hapje eten. Dat hebben we gedaan in het buffetrestaurant van Circus Circus. Niet echt bijzonder, ze hadden wel veel om uit te kiezen en dan voornamelijk veel vlees. Handig met een vegetariër.  Zo vreemd dat ze geen saladebar hadden….hmm toen we een toetje gingen halen zagen we dat daar ook de saladebar was. Duhh zet die dan vooraan het buffet!!

In de camper aangekomen probeerde ik het internet aan de gang te krijgen, Wim was gaan douchen, geen internet want ik was bezig met het bestuderen van de binnenkant van mijn oogjes. Puff wel vermoeiend zo’n dag. Maar inmiddels heb ik verbinding!!

Vandaag, 26 oktober,  zijn we naar de Premium Outlet geweest. Ik ben los gegaan bij Ed CIMG1538Hardeys en de Levis Store! Wim wilde graag een jeans kopen, hij heeft wel wat bij Levi’s gekocht maar geen jeans. Het is een hele leuke hoed geworden!

Het heet dan wel outlet maar een Diesel broek van $325 (!!) gaat het toch echt niet worden voor ons!!

Hop, hop weer op de bus en uitgestapt bij Fremont Street, een van de eerste straten in Las Vegas (jaren 40 twintigste eeuw) waar ze begonnen zijn met de gokhallen. Ook weer allemaal over de top!! Bling,bling en weer mega grote gokhallen!!  Wij hebben nog steeds niet gegokt maar zijn wel geslaagd met wat souveniertjes.

Weer op de bus, want het instorten was weer begonnen dus tijd om terug te gaan naar de campground. Inmiddels het avondmaal achter de kiezen, Wim pakt net het koffieapparaat om een lekker bakkie te zetten deze gaan we drinken in ons vanmiddag aangeschafte Las Vegas thermomokken en dan gaan we even naar de Stratosfeer om nog de laatste blik te werpen over het nachtelijke Las Vegas…..VIVA LAS VEGAS!