Vlucht naar San Francisco

30 april 2013

Het was nog lang best wel spannend of we wel zouden gaan, zou mijn knie goed genoeg zijn om op vakantie te kunnen. Wel of niet annuleren, hoe lang zouden we wachten…..we gaan gewoon!!! De cortisoneninjectie bracht hoop maar inmiddels ook ‘ wanhoop’. Knie zelf is helemaal oke, niet meer dik maar alles er omheen en het lopen doet nu best wel pijn…puffff hopelijk trekt dat gauw weg.

Tijdens de vlucht ging het eigenlijk heel goed. We hadden heel slim 2 stoelen gerserveerd in het middenstuk (met 4 stoelen) met 1 lege plek tussen ons in, yes die plek bleef leeg (lijkt wel een bekend liedje). Zo kon ik als het nodig was mijn been strekken. De vlucht ging verbazend snel voorbij ook omdat we zo nu en dan even wegdoezelden, ff de benen strekken, een filmpje kijken.. ding dong cabincrew prepare for landing. De vlucht was alweer voorbij.

Zo voorspoedig als de vlucht ging, zo’ n ramp was het met de rij voor de immigration….aaargggg. Dat vond mijn been niet zo leuk, dus maar een extra pijnstiller ingenomen. Sjoks, weer een stukje vooruit, stap, stap….enfin 1,5 uur later waren we aan de beurt. Verrassing, ik mocht weer door naar secondary (daar doen ze een extra check) Pufff het ligt echt aan mijn naam!! Die douanebeambte die me doorstuurde gaf dat aan, ‘Must be your name. Maybe there is a big criminal with the same name’ HEB IK DAT!! Nog een half uurtje erbij en we konden eindelijk onze bagage gaan zoeken. Die stond al mooi klaar naast de band.

Nog een leuke anekedote (ja dat heb ik niet goed geschreven 😉 ) toen we in de rij aan het wachten waren. Wij stonden dus in de lange rij voor ‘ visitors’, kwamen er opeens een tig aantal oude Chinezen en Indiers in rolstoelen aan die in een rij naast ons mochten staan, de rij voor ‘ new immigrants’. Ha, ha er was niet veel nieuw aan deze mensen.

Gelukkig niet zo lang moeten wachten op het transferbusje van het hotel….inmiddels zijn we hier alweer 4 uurtjes. Hotel is echt zo’n vliegveld hotel maar ligt wel heel leuk naast een lagune met een wandelpad er langs. Even een stukje gewandeld (ja mijn been werkt heel goed op de pijnstiller!) lekker in het zonnetje, even op een bankje zitten. Zoemmm he een kolibrie, wat leuk! Het is hier nu 19:10 en het zal niet lang duren voordat we gaan ZZZzzzzzzzzzz.